Online matching
schrijf je nu gratis in!

Details woning

foto
foto
Adres
Jacob Cremerstraat 2
6821 DD ARNHEM
€ 445.000,- kosten koper
Deze woning is: Verkocht
Kenmerken
Soort woning
Type woning
Bouwjaar
Woonopp.
Inhoud
Aantal kamers
Aantal slaapk.
Appartement
bovenwoning
1901
175 m2
625 m3
6
3
Omschrijving
BELEGGINGSOBJECT!

Bovenwoning bestaande uit 3 zelfstandige appartementen op de eerste, tweede en derde verdieping in het gezellige Sonsbeekkwartier. Het pand is na 2000 volledig gerenoveerd aan zowel binnen- en buitenzijde. Elke verdieping heeft eigen voorzieningen. Deze karakteristieke woning is omstreeks 1900 gebouwd, is een beeldbepalend pand en bezit nog veel originele details. De appartementen zijn op dit moment in verhuurde staat, het appartement op de 1e verdieping komt komende zomer beschikbaar.

Dit beleggingsobject ligt op een prachtige locatie tegenover het Sonsbeekpark en op loopafstand van het centrum, station en winkels. Deze ligt dit pand tegen de Apeldoornseweg aan, een prachtige straat die voornamelijk bestaat uit grote, deftige herenhuizen welke opgedeeld zijn in boven- en benedenwoningen. Daarnaast zijn voorzieningen zoals bioscopen, openbaar vervoer, scholen en diverse uitvalswegen in nabije omgeving.

INDELING
Begane grond:
Via een trappetje nader je de voordeur en vervolgens de entree met de trap naar de 1e verdieping.

Eerste verdieping, appartement 1:
Overloop met toegang naar de ruime, lichte woonkamer met originele en suite deuren naar de grote slaapkamer met twee ingebouwde kasten en eigen balkon op het zuidwesten, deze ruimtes zijn voorzien van hoge originele plafonds, nette gesloten keuken voorzien van basis apparatuur, badkamer is te bereiken via de slaapkamer en is voorzien van een douche, wastafel en mechanische ventilatie, via de woonkamer bereik je een halletje met toegang tot de toilet met fonteintje en mechanische ventilatie.

Tweede verdieping, appartement 2:
Overloop, toegang tot hal en van daaruit de deur naar de eveneens lichte woonkamer, ruime slaapkamer met toegang tot de badkamer voorzien van douche en toilet en mechanische ventilatie, nette gesloten keuken voorzien van basis apparatuur.

Derde verdieping, appartement 3:
Toegang tot overloop en nette gesloten keuken voorzien van basis apparatuur, ruime woonkamer voorzien van diverse dakramen voor voldoende daglicht, slaapkamer eveneens voorzien van een dakraam, badkamer voorzien van douche, wastafel, mechanische ventilatie en toilet.

BIJZONDERHEDEN:
• Bouwjaar omstreeks 1900;
• 3 zelfstandige appartementen;
• Prachtige ligging Sonsbeekkwartier;
• Schilderwerk buitenzijde 2018;
• Pand na 2000 aan binnen- en buitenzijde volledig gerenoveerd;
• Stad, park en andere faciliteiten op steenworp afstand;
• Woning zal in verhuurde staat worden opgeleverd;
• NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Voor verdere informatie neem contact op met ons kantoor!

Overdracht: per direct mogelijk.
NVM
funda
NWWI
NRVT
Vastgoed gecertificeerd
Erkend taxateurs