Online matching
schrijf je nu gratis in!

Details woning

foto
foto
Adres
Staatsspoor 74
6846 GB ARNHEM
€ 250.000,- kosten koper
Deze woning is: Verkocht
Kenmerken
Soort woning
Type woning
Bouwjaar
Woonopp.
Perceel opp.
Inhoud
Aantal kamers
Aantal slaapk.
Woonhuis
tussenwoning
2015
122 m2
136 m2
425 m3
5
3
Omschrijving
In de nieuwbouwwijk ‘Schuytgraaf’ gelegen perfect onderhouden eengezins tussenwoning. De recent gebouwde woning (2015) is voorzien van energielabel A, moderne keuken en badkamer, stadsverwarming en een eigen parkeerplaats op eigen terrein.

‘Schuytgraaf’ is Arnhem in de Betuwe. In deze nieuwe wijk worden in 25 karakteristieke buurten een verrassende variatie in woningen gebouwd. Door de nabijheid van de Betuwe en de binnenstad van Arnhem heeft ‘Schuytgraaf’ een bijzondere ligging. In en om de wijk bevindt zich veel groen en water, met alle ruimte voor activiteiten en ontspanning. Een eigen winkelcentrum, zorg en onderwijs maken deze veelzijdige wijk compleet. Het NS-station Arnhem-Zuid, twee buslijnen, de toekomstige aansluiting op de A50 en de A325 maken de Betuwse dorpjes in het groen en de rest van Nederland uitstekend bereikbaar.

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal met trapopgang naar eerste verdieping, meterkast en toilet voorzien van vrijdragend closet en fontein. Woonkamer met trapkast, moderne open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur en openslaande deuren naar de achtertuin met vrijstaande houten berging en achterom.

Verdieping:
Overloop met vaste trap naar de zolderverdieping, 3 slaapkamers waarvan 1 over de gehele breedte van de woning en een badkamer met ligbad, vrijdragend closet, inloopdouche en wastafel.

Zolderverdieping:
Voorzolder met aansluitingen voor was-/droogmachine en dakraam. Separate ruimte eveneens met dakraam welke geschikt is als logeerkamer, hobbyruimte etc.


Bijzonderheden:
• Woning is opgeleverd in 2015;
• Vloerverwarming begane grond;
• De zolder is al ingedeeld;
• De woning is volledig geïsoleerd;
• Woningborg garantiecertificaat aanwezig;
• Ingemeten volgens de NEN 2580 norm.
NVM
funda
NWWI
NRVT
Vastgoed gecertificeerd
Erkend taxateurs