Online matching
schrijf je nu gratis in!

Details woning

foto
foto
Adres
De Silo 16
6846 KC ARNHEM
€ 259.000,- kosten koper
Deze woning is: Verkocht
Kenmerken
Soort woning
Type woning
Bouwjaar
Woonopp.
Perceel opp.
Inhoud
Aantal kamers
Aantal slaapk.
Woonhuis
tussenwoning
2008
129 m2
112 m2
425 m3
5
3
Omschrijving
Op fraaie rustige locatie aan groenstrook gelegen tussenwoning met royale tweede verdieping geschikt om te splitsen in bijvoorbeeld slaapkamers. De woning ligt in de wijk ‘Schuytgraaf’ en is gebouwd in 2008.

De wijk is ruim van opzet, kindvriendelijk en heeft zelfs zijn eigen winkelcentrum. De wijk bevat alle voorzieningen zoals kinderdagverblijven, basisscholen, supermarkt Albert Heijn, HEMA, medische zorg, sportfaciliteiten zoals voetbal, hockey en tennis. Het NS station Arnhem-Zuid is gemakkelijk lopend of fietsend te bereiken. Zowel het centrum van Arnhem als dat van Nijmegen is met het openbaar vervoer of met de auto snel bereikbaar. Ook is er vanaf de wijk ‘Schuytgraaf’ een goede verbinding met de A325 en de A50.


Begane grond:
Entree, hal, meterkast, toilet met vrijdragend closet en trap naar boven. Woonkamer met een trapkast en een open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer is er toegang middels openslaande deuren naar de achtertuin met achterom en vrijstaande houten schuur.

Eerste verdieping:
Overloop met vaste trap naar de tweede verdieping en toegang tot badkamer voorzien van ligbad, inloopdouche, wastafel en vrijdragend closet. 3 Slaapkamers waarvan 2 aan de voorzijde en 1 over de gehele breedte van de woning aan de achterzijde.

Tweede verdieping:
Royale verdieping met aansluitingen voor was-/droogmachine en diverse mogelijkheden zoals het creëren van extra kamers.


Bijzonderheden:
• Bouwjaar woning 2008;
• Mooi gelegen in groene en kindvriendelijke woonwijk;
• Volledig geïsoleerd;
• Stadsverwarming aanwezig;
• Schilderwerk voorzijde het laatst uitgevoerd in 2018 en achterzijde 2014;
• In bezit van een energielabel A.
NVM
funda
NWWI
NRVT
Vastgoed gecertificeerd
Erkend taxateurs