Online matching
schrijf je nu gratis in!

Details woning

foto
foto
Adres
Holthuizerdreef 136
6852 JE HUISSEN
€ 275.000,- kosten koper
Deze woning is: Verkocht
Kenmerken
Soort woning
Type woning
Bouwjaar
Woonopp.
Perceel opp.
Inhoud
Aantal kamers
Aantal slaapk.
Woonhuis
hoekwoning
1975
140 m2
241 m2
470 m3
4
3
Omschrijving
Uitgebouwde compleet gerenoveerde (2017) hoekwoning gelegen in de wijk “Zilverkamp”. De hoekwoning ligt op een perceel van maar liefst 241 m² waarbij er een achtertuin en een royale zij-tuin aanwezig is. De vernieuwde indeling, de vrijheid om het huis, de tweede verdieping met de uitstraling van een “loft”, de moderne badkamer en keuken maken het geheel tot een fraaie instap klare woning.

Indeling:
Begane grond:
Entree, ruime open hal met vaste trap naar de eerste verdieping, toilet met vrijdragend closet en fontein. Ruime woonkamer met moderne open keuken in hoekopstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is de bijkeuken te bereiken en de achtertuin. De zij-tuin is via een schuifpui vanuit de woonkamer te bereiken. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming en een fraaie pvc vloer met “beton look”.

Verdieping:
Overloop met vaste trap naar de tweede verdieping en walk-in-closet, 2 ruime slaapkamers en een moderne badkamer voorzien van elektrische vloerverwarming, een vrijdragend closet, een waskom en een inloopdouche.

Tweede verdieping:
Deze verdieping is voorzien van een dakkapel met opgemetselde borstwering, heeft een vaste kast, de aansluitingen voor was-/droogmachine en een wastafel. Deze verdieping kan als slaapkamer in gebruik worden genomen. Ook als kantoor is het een perfecte ruimte.


Bijzonderheden:
* Het huis is in 2017 grotendeels gerenoveerd, te denken valt aan de keuken, badkamer, toilet, stucwerk, bijkeuken, vloerverwarming, PVC vloer, ;
* In de bijkeuken zijn aansluitingen voor was-/droogmachine aanwezig;
* In de bijkeuken is een extra binnenwand geplaatst t.b.v. isolatie en het dak is vernieuwd;
* Het woonhuis is volledig voorzien van dubbele beglazing;
* Op de eerste verdieping zijn in 2017 alle draaiende delen van de kozijnen vervangen;
* In 2006 is er een vaste trap naar de tweede verdieping geplaatst;
* In 2006 is de dakkapel geplaatst;
* CV ketel van het merk Nefit uit 2004;
* Bouwjaar woonhuis 1975.
NVM
funda
NWWI
NRVT
Vastgoed gecertificeerd
Erkend taxateurs