Online matching
schrijf je nu gratis in!

Details woning

foto
foto
Adres
Emmastraat 52
6828 HH ARNHEM
€ 150.000,- kosten koper
Deze woning is: Verkocht
Kenmerken
Soort woning
Type woning
Bouwjaar
Woonopp.
Inhoud
Aantal kamers
Aantal slaapk.
Appartement
bovenwoning
1900
48 m2
150 m3
2
1
Omschrijving
Perfect gerenoveerde bovenwoning bestaande uit twee woonlagen met berging, gelegen op de 2e & 3e (tevens bovenste) verdieping van een statig herenhuis in het levendige Spijkerkwartier.

Doordat de NEN 2580 norm is toegepast met het inmeten is het woonoppervlak kliener dan de daadwerkelijk te gebruiken gebruiksruimte. Dit komt door het schuine dak wat op de tweede verdieping aanwezig is.

Locatie:
Het Spijkerkwartier werd in de 19e eeuw aangelegd voor de gefortuneerde klassen. Het Spijkerkwartier is genoemd naar de twee ‘spijkers’ (voorraadschuren) die in het gebied lagen. De statige herenhuizen zijn gebouwd in de bouwstijl van het eclecticisme en de neorenaissance; rijk gedetailleerde architectuur met Franse en Belgische invloeden. Deze dynamische wijk is op loopafstand van het stadscentrum en voorzien van een diversiteit aan kleinschalige winkels en eetgelegenheden.


Indeling:
Begane grond:
De verzorgde entreehal met authentiek trappenhuis geeft toegang tot het souterrain alwaar de bergruimte zich bevindt. Tevens zijn hier de postkast en meterkast gesitueerd.

2e verdieping:
Overloop met privé ingang, ruime, speelse woonkamer voorzien van een doorgelegde houten plankenvloer, gestuukte wanden en open keuken in hoekopstelling. De raampartijen staan garant voor een prettige lichtinval. De open trap naar de slaapetage verbindt beide woonlagen op een prachtige manier.

3e verdieping:
Badkamer met wastafel, toilet, douchegelegenheid en opstelplaats voor wasapparatuur. De open slaapverdieping is sfeervol, voorzien van op maat gemaakte kasten en Velux dakramen. Op deze verdieping zijn de authentieke dakspanten in het zicht gelaten. De nokhoogte geeft een ruimtelijk effect.

Berging:
De kelderberging (in eigendom) is een onderdeel van het souterrain.


Bijzonderheden:
• Beschermd stads-dorps gezicht;
• Mogelijkheid om van de slaapkamer 2 kamers te creëren;
• Geheel intern en extern gerenoveerd in 2003;
• Optimaal geïsoleerd;
• Vaillant combiketel in eigendom;
• Toplocatie.
NVM
funda
NWWI
NRVT
Vastgoed gecertificeerd
Erkend taxateurs