Online matching
schrijf je nu gratis in!

Details woning

foto
foto
Adres
De Bitterstraat 3
6826 RA ARNHEM
€ 169.000,- kosten koper
Deze woning is: Verkocht
Kenmerken
Soort woning
Type woning
Bouwjaar
Woonopp.
Inhoud
Aantal kamers
Aantal slaapk.
Appartement
maisonnette
1960
122 m2
375 m3
4
3
Omschrijving
Op de eerste verdieping gelegen, ruime (ca. 120 m²) gerenoveerde 4-kamer maisonnette met moderne keuken en 3 balkons. De woning beschikt over veel extra's o.a.: vrij uitzicht, centrale verwarming en vernieuwde meterkast. Mede door de praktische indeling beschikt het appartement over veel bergruimte.

Het appartementencomplex, gebouwd omstreeks 1960, is voorzien van een nette entree met postbussen, lift en voldoende parkeergelegenheid. De vereniging van eigenaren is actief en voorziet in het algemene onderhoud. De servicekosten bedragen momenteel ca. € 156,-- per maand. Verwarming en warm water middels C.V. ketel.

Gelegen in de Arnhemse stadswijk "Presikhaaf". Presikhaaf ligt ten oosten van het stadscentrum van Arnhem en ten westen van plaats Velp. Bijzonder gunstig is ook de ligging ten opzichte van het gelijknamige winkelcentrum. Tevens gelegen nabij een knooppunt van belangrijke weg- en spoorlijnverbindingen. Voor weggebruikers zijn o.a. de A12, A325, A50, en de Pleyroute naar Arnhem Zuid snel te bereiken. Het gezellige stadscentrum van Arnhem is in ca. 10 minuten bereikbaar. Op korte afstand gelegen van openbaar vervoer, winkels, scholen en verscheidene sportvoorzieningen en recreatiemogelijkheden, zoals het Park Presikhaaf.

INDELING:
Begane grond: Beveiligde entree met intercominstallatie, lift en centrale berging voor fietsen.

Eerste verdieping:
tochtportaal, ruime hal met vaste trap naar tweede verdieping, toilet, ruime L-vormige woonkamer voorzien van vaste kasten, toegang tot balkon, moderne keuken, bijkeuken met ruimte voor wasapparatuur en C.V. ketel.

Tweede verdieping:
Overloop met berging en drie slaapkamers, waarvan allen met toegang tot balkons en één zeer ruim en met inloopkast, nette douche-/bad gelegenheid met wastafel.

BIJZONDERHEDEN:
• Twee woonlagen met veel ruimte;
• Voorzien van 3 balkons;
• Vrij uitzicht;
• Veel bergruimte;
• Complex voorzien van een lift en gezamenlijke fietsenberging;
• Actieve VvE;
• Bouwjaar complex 1960;
• NEN 2580 meetrapport aanwezig.
NVM
funda
NWWI
NRVT
Vastgoed gecertificeerd
Erkend taxateurs