Online matching
schrijf je nu gratis in!

Details woning

foto
foto
Adres
Orionsingel 2
6832 GB ARNHEM
€ 97.500,- kosten koper
Deze woning is: Verkocht
Kenmerken
Soort woning
Type woning
Bouwjaar
Woonopp.
Inhoud
Aantal kamers
Aantal slaapk.
Appartement
benedenwoning
1973
46 m2
145 m3
2
1
Omschrijving
Benedenwoning met aan de voorzijde een zonnige tuin op het zuidoosten, inpandige berging met elektriciteit en ruime (openbare) parkeergelegenheid direct voor de deur. De woning maakt deel uit van een nette galerijflat aan de Orionsingel.


LET OP: deze woning wordt aangeboden met een vanafprijs. Biedingen vanaf € 97.500,- worden door de verkoper serieus in overweging genomen!

Indeling:
Begane grond:
Entree, gang/hal, meterkast, slaapkamer, inpandige berging met wasmachineaansluiting en met ruimte voor uw fietsen e.d., nette badkamer met vaste wastafel, douche en toilet, woonkamer met prettige daglichtinval, open keuken met eenvoudig keukenblok. Dit 2-kamerappartement leent zich, mede door lage maandlasten, perfect voor een starter!

Locatie
Appartement met voortuin en inpandige berging in Eimersweide. Eimersweide is een heerlijke rustige wijk. Grenzend aan Malburgen Oost en omsloten door de Eimersingel West vormt dit kleine gebied een groene verademing in het drukke Arnhem. Autovrije pleintjes, gazons, plantsoenen en straten komen in het binnengebied samen tot een bijzonder verspringend patroon tussen rijen eengezinswoningen uit de jaren zeventig. Bovendien is Eimersweide zeer goed bereikbaar en grenst het aan het waterrijke natuurgebied De Wheme. Met winkelcentrum Kronenburg om de hoek en de nabijheid van sportcomplex De Grote Koppel zit Eimersweide goed in de voorzieningen. Aan de Koppelstraat is een halte voor diverse buslijnen, onder meer naar het winkelcentrum Kronenbrug. Dit is tevens een belangrijk busoverstappunt. Basisscholen liggen in de aangrenzende wijken.


Bijzonderheden:
* Goed functionerende Vereniging van Eigenaren met professioneel beheer
* Voldoende parkeergelegenheid
* Servicekosten ca. € 90,- p/mnd
* Ideaal voor een starter
* Snelle aanvaarding mogelijk
* Dit appartement is eventueel ook te huur, voor vragen neem contact op met ons kantoor
* Centrale ligging met snelle uitvalswegen richting de omliggende snelwegen!
NVM
funda
NWWI
NRVT
Vastgoed gecertificeerd
Erkend taxateurs