Online matching
schrijf je nu gratis in!

Details woning

foto
foto
Adres
Graaf Lodewijkstraat 108
6821 EH ARNHEM
€ 250.000,- kosten koper
Deze woning is: Verkocht
Kenmerken
Soort woning
Type woning
Bouwjaar
Woonopp.
Inhoud
Aantal kamers
Aantal slaapk.
Appartement
benedenwoning
1910
90 m2
360 m3
4
2
Omschrijving
In de wijk ‘Sonsbeekkwartier’ gelegen compleet gerenoveerde benedenwoning met de diepste achtertuin van de straat. Het souterrain is verder uitgegraven waardoor er een royale luxe badkamer en een extra slaapkamer is ontstaan. Tevens is er een open woonkeuken gerealiseerd en een en-suite opnieuw geplaatst.

In 2017 compleet gerenoveerd waaronder wordt verstaan:
Nieuw geplaatste CV installatie inclusief radiatoren, volledig nieuwe elektra aangelegd, souterrain uitgegraven en volledig voorzien van vloerverwarming, nieuwe badkamer geplaatst, nieuw toilet (tevens verplaatst), tegelwerk, stuukwerk, kozijnen met dubbele beglazing, en-suite nieuw geplaatst met vaste kasten, plafonds nieuw geplaatst, keuken open gemaakt etc. etc.

LET OP: deze woning wordt aangeboden met een vanafprijs. Biedingen vanaf € 250.000,- worden door de verkoper serieus in overweging genomen!


Indeling:
Bel-etage:
Entree, hal met ruim toilet, woonkamer en-suite met vaste kasten en paneeldeuren. De woonkeuken is open gemaakt waardoor er een ruim geheel ontstaat. De zeer diepe achtertuin is te bereiken via openslaande deuren in de eetkamer of de loopdeur in de keuken.

Souterrain:
Het souterrain is verder uitgegraven waardoor er ruimte is ontstaan voor een extra slaapkamer met voldoende daglicht en ventilatie d.m.v. een grote ‘koekoek’ en een luxe ruime badkamer voorzien van een ligbad, inloopdouche, toilet en dubbele wastafel. De ruime master-bedroom aan de voorzijde biedt via een schuifdeur toegang tot de badkamer wat het gevoel van luxe geeft.


Bijzonderheden:
• Woning wordt opgeleverd zonder keuken. De aansluitingen liggen ter plaatse.
• Volledige souterrain voorzien van vloerverwarming;
• Gewilde woonwijk nabij het centrum.


Aanvaarding: Per direct te aanvaarden
NVM
funda
NWWI
NRVT
Vastgoed gecertificeerd
Erkend taxateurs