Online matching
schrijf je nu gratis in!

Details woning

foto
foto
Adres
Lindelaan 54
6921 CK DUIVEN
€ 173.750,- kosten koper
Deze woning is: Verkocht
Kenmerken
Soort woning
Type woning
Bouwjaar
Woonopp.
Perceel opp.
Inhoud
Aantal kamers
Aantal slaapk.
Woonhuis
tussenwoning
1965
102 m2
194 m2
360 m3
6
4
Omschrijving
Kom binnen en laat u verrassen door deze ruime UITGEBOUWDE tussenwoning met DUBBELE garage 35 m2, eigen parkeerplaats en strakke tuin gelegen nabij het centrum van Duiven. Deze woning heeft een extra grote dakkapel op zolder en een fijne serre met aluminium kozijnen met dubbele beglazing en schuifpuien. De tuin is goed op de zon gelegen.

Indeling:

begane grond: entree, meterkast, trapkast, toilet, open keuken met diverse inbouwapparatuur, serre met schuifpuien naar achtertuin met dubbele garage, doorzonwoonkamer met laminaatvloer en open haardkachel.

1e verdieping: overloop, 2 slaapkamers(voorheen 3 kamers en kan zeer makkelijk weer terug gebracht worden), badkamer met douche en vaste wastafel. Vaste trap naar...

2e verdieping: opstelling C.V.-ketel, ruime 3e slaapkamer met grote dakkapel.

Deels v.v. aluminium kozijnen
Gotendeels dubbele beglazing.
Dakisolatie.
Dubbele garage met elektra en eigen oprit.
Prachtige Serre met inbouw spotjes.
Openhaardkachel.
Groot woonoppervlak op de begane grond.

Aanvaarding in overleg

Het dorp Duiven volgens wikipedia:

Duiven (Liemers: Duve, Nedersaksisch: Duven) is een plaats in de Liemers, in de Nederlandse provincie Gelderland, en hoofdplaats van de gemeente Duiven. Van 1986 tot en met 1994 is Duiven groeigemeente geweest. Vanaf 1995 richt ze zich voornamelijk op het beheer en onderhoud van haar eigendommen en grondgebied. Duiven staat verder nog bekend om zijn regiofunctie met de Makro, IKEA, Mediamarkt en Intratuin. Het dorp heeft het Candea college als middelbare school.

Sacramentsprocessie
Op de laatste zondag in augustus vindt de jaarlijkse sacramentsprocessie plaats in Duiven. Het is tamelijk bijzonder dat er in Duiven, en nog enkele plaatsen in de omgeving, waaronder Groessen en Loo, de processie nog in het openbaar trekt. In de tijd van de reformatie (1520-1600), mochten katholieken in de Noordelijke Nederlanden helemaal niet in het openbaar hun geloof belijden, laat staan processie houden.

De Liemers hoorde toen nog niet bij Nederland, maar bij het hertogdom Kleef. Pas in 1816 kwamen de Liemers en grote delen van Limburg bij Nederland. Er is toen afgesproken dat men wel processie mocht houden, zolang dat maar ieder jaar gebeurde. Als het één of enkele keren werd overgeslagen, dan was het processierecht vervallen. Pas in 1984 is het processieverbod uit de grondwet geschrapt. Feit is dat zo lang men zich kan herinneren in Duiven de laatste zondag van augustus, processie-zondag en kermis is.

Bereikbaarheid

Per auto:
Duiven is aangesloten op de rijksweg A12. In 2011 is er besloten dat de A15, die nu ophoudt bij Bemmel, wordt doorgetrokken tot de A12, waarbij het nieuwe stuk A15 tussen Duiven en Zevenaar in komt te liggen. Dan zou Duiven verbonden zijn met de A15. De verwachting is dat dit gereed is in 2018.

Per bus
Duiven is ook bereikbaar per bus vanuit Westervoort en Zevenaar met lijn 60/61 en lijn 62 vanaf Arnhem.

Per trein
Verder heeft Duiven één station, gelegen aan de spoorlijn Arnhem - Winterswijk, waar sinds begin 2009 tot 7 uur 's avonds ieder kwartier een stoptrein van Arriva en/of Breng richting Arnhem en richting Doetinchem/Winterswijk stopt.

Sinds enige jaren rijden de treinen gedurende de spits met veel uitval, onder meer doordat er problemen zijn met de capaciteit van het spoor. Het traject Duiven - Winterswijk behoort tot de drukst bereden trajecten in Nederland. Met name het goederenvervoer is hier de oorzaak van. Het uitbaten van de Betuweroute zou dit probleem de wereld uit moeten helpen.
NVM
funda
NWWI
NRVT
Vastgoed gecertificeerd
Erkend taxateurs