Online matching
schrijf je nu gratis in!

Details woning

foto
foto
Adres
Bereklauwstraat 8
6832 DG ARNHEM
€ 125.000,- kosten koper
Deze woning is: Verkocht
Kenmerken
Soort woning
Type woning
Bouwjaar
Woonopp.
Perceel opp.
Inhoud
Aantal kamers
Aantal slaapk.
Woonhuis
tussenwoning
1950
90 m2
153 m2
263 m3
4
3
Omschrijving
Deze nette en leuke woning met grote zonnige tuin is heerlijk om in te wonen. Mede door de isolerende beglazing en nieuwe HR cv-ketel is de woning zeer energie zuinig. De sfeervolle houtkachel en extra dubbele deuren naar de tuin zijn enkele onderscheidende kenmerken van dit woonhuis. De zonovergoten achtertuin is voorzien van een vrijstaande stenen berging en houtopslag.

Omschrijving
Begane grond:
Entree, hal met toegang tot het toilet , meterkast, trapkast (voorzien van provisie schappen) en open trapopgang naar de verdieping. De woonkamer is voorzien van een doorlopende laminaatvloer, dubbele tuindeuren, gezellige schouw met energiezuinige houtkachel. De open (woon)keuken is netjes. Er is een prettig contact met de achtertuin middels een terrasdeuren en voldoende ruimte om een ontbijttafel te plaatsen.

Eerste verdieping
Sfeervolle verdieping:
Via een vaste trap met balustrade is de overloop bereikbaar. Er zijn 3 slaapvertrekken. De badkamer heeft een douche, wastafel en wasmachineaansluiting. Berging met CV opstelling.

Tweede verdieping
Zolderberging:
De zolder is middels een vlizotrap toegankelijk gemaakt en te gebruiken als extra bergruimte.

Tuin
Nette voortuin en heerlijke, onderhoudsvriendelijke achtertuin met achteringang. De stenen berging met houtopslag zijn waardevolle toevoegingen.

Optie tekening voor de uitbouw.
Bij de tekeningen staat een optietekening voor een vergunningvrije uitbouw. Ervaringen bij buren geven aan dat de kosten circa € 25000 zullen zijn om deze uitbouw te realiseren. Hiermee wordt het woonoppervlak circa 90 m2. Nu is het woonoppervlak 71 m2. ook zijn er opties om een 4e slaapkamer te realiseren op de zolder. Hiermee zou ongeveer 24 m2 aan woonoppervlak vergroot kunnen worden.

Bijzonderheden
• Houtkachel
• HR cv-ketel (2015);
• Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding!

Locatie:
De woonwijk Malburgen, aan de zuidkant van de Rijn, moderniseert en wordt een wijk met toekomst. Dit woonhuis is gesitueerd op loopafstand van het overdekt winkelcentrum “Kronenburg” en winkelcentrum ‘De Drieslag’. Er zijn uitstekende openbare vervoersvoorzieningen in de directe nabijheid. Het ‘Bruishuis met bruistuin’ is dé ontmoetingsplek voor wijkbewoners om te sporten, eten en te recreëren. De cultuurtuin is open sinds mei 2012 en wordt goed gebruikt door buurtbewoners. Op vaste tijden is de (kinder-) moestuin open en er worden het gehele jaar tuinprogramma’s en speelactiviteiten georganiseerd.
Kinderen kunnen vrij spelen in de directe omgeving van de woning. Tevens zijn het sportcentrum “De Koppel”, het “Gelredome” en het “Immerloo Park” nabij gelegen. Diverse belangrijke uitvalswegen in de omgeving waaronder de Pleyroute naar Arnhem Noord, A15, de A325 en de A50 zijn snel te bereiken.

Wij nodigen u van harte uit om de sfeer en rust van dit woonhuis te komen ervaren.

In het Ontwikkelingsplan Malburgen zijn een groot aantal maatregelen vastgelegd die zullen leiden tot ingrijpende veranderingen in de fysieke structuur van de wijk. Karakteristieke woonbuurten met veel groen en water en gevarieerde woningen in diverse prijsklassen gaan het toekomstig beeld van Malburgen bepalen. Ruim 1250 woningen zullen plaats maken voor nieuwbouw omgeven door groen en water. In totaal wordt Malburgen verrijkt met 2700 woningen, waaronder een aanzienlijk deel in de koopsector. Daarnaast worden 550 bestaande huurwoningen verkocht. Ook de renovatie en verbetering van veel woningen zal een bijdrage leveren aan het nieuwe gezicht van Malburgen.
NVM
funda
NWWI
NRVT
Vastgoed gecertificeerd
Erkend taxateurs