Online matching
schrijf je nu gratis in!

Details woning

foto
foto
Adres
J.P. Heijestraat 37
6822 LE ARNHEM
€ 219.500,- kosten koper
Deze woning is: Verkocht
Kenmerken
Soort woning
Type woning
Bouwjaar
Woonopp.
Inhoud
Aantal kamers
Aantal slaapk.
Appartement
bovenwoning
1914
104 m2
374 m3
4
3
Omschrijving
Prachtig lichte en goed afgewerkte bovenwoning met balkon en dakterras in de geliefde wijk Onder de Linden. Wie houdt van de bouwstijl van de jaren 20 en het wooncomfort van nu, zal vallen voor deze sfeervolle woning met zijn hoge plafonds, mooie details en overvloedige lichtinval. De locatie draagt zeker bij aan het woonplezier: de J.P. Heijestraat ligt precies tussen het gewilde Sonsbeekkwartier en het hippe Modekwartier.

Indeling
De bovenwoning heeft twee verdiepingen, samen goed voor 104 m2 woonoppervlakte. Via de voortuin en een kort trapje kom je bij de voordeur binnen in de hal met opgang naar de eerste verdieping. Bovenaan de trap ligt de overloop met deur naar de woonkamer. De woonkamer bestaat uit een voor- en een achterkamer die vroeger gescheiden werden door en-suite deuren. De voorkamer beslaat de hele breedte van het pand, het licht heeft er vrij spel door de hoge ramen. Ook in het achterste gedeelte - nu in gebruik als eetkamer - is het heel licht. Aan de achterkamer grenst het balkon. Je hebt er alle privacy en een prachtig groen uitzicht over de tuinen van de achtergelegen huizen. In de woonkamer zie je veel elementen uit de bouwperiode terug: paneeldeuren, hoog plafond met ornamenten en twee schouwen. De warme houten vloer maakt het plaatje af.

De witte keuken is strak en tijdloos en biedt veel bergruimte met diverse inbouwapparatuur.
De authentieke spijlentrap op de overloop leidt naar de tweede verdieping. Daar zijn drie slaapkamers, twee van ruime en een kleinere. Alle drie de kamers zijn mooi licht en voorzien van mooie vloeren. In de achterkamer is een inbouwkast aanwezig. De ruime, lichte badkamer is uitgerust met douche, wastafel en aansluiting voor de wasmachine. Via een trapje vanuit de badkamer kom je op het dakterras van ruim 11m2: een heerlijke plek om lange zomeravonden door te brengen.

Locatie
De J.P Heijestraat ligt in de wijk Onder de Linden, precies tussen het Sonsbeekkwartier en het hippe Modekwartier in Klarendal. Het is een gemoedelijke en gewilde wijk, met voornamelijk vooroorlogse beneden- en bovenwoningen, waarvan een groot aantal in de stijl van de Amsterdamse School. Alle voorzieningen zoals winkels, basisscholen, kinderopvang en medische zorg zijn in de wijk aanwezig. Ook speeltuin De Leuke Linde en zwembad Klarenbeek liggen op loopafstand. Op de fiets ben je zo in de binnenstad van Arnhem. Bushaltes en het NS station zijn dichtbij en de snelwegen in de regio zijn snel te bereiken. In het op loopafstand gelegen Modekwartier zijn de laatste jaren tal van winkeltjes, ateliers en horecagelegenheden geopend, parken Sonsbeek, Zypendaal en Klarenbeek zijn dichtbij. Een kwartiertje fietsen en je staat op de Posbank aan de rand van de Veluwe.

Bijzonderheden
- zeer stijlvolle, mooi afgewerkte bovenwoning
- met balkon en dakterras
- schilderwerk binnen en buiten recent gedaan
- gratis parkeren in de straat

Interactieve 3D plattegrond
Bij de presentatie op Funda vind je de plattegronden onder het tabblad ‘plattegrond’ bij deze woning. Hier kun je ook de 3-dimensionale plattegronden bekijken, de indeling wijzigen en zelfs een indruk krijgen van hoe je eigen meubels in de woning zouden staan.

Meer weten over deze woning?
Ben je op zoek naar een sfeer- en stijlvolle comfortabele bovenwoning in een prettige groene wijk in Arnhem? Dan zou de J.P. Heijestraat 37 goed bij jouw wensen kunnen passen. Bel of mail ons vandaag nog voor meer informatie en kom snel kijken. We leiden je graag rond!
NVM
funda
NWWI
NRVT
Vastgoed gecertificeerd
Erkend taxateurs