Online matching
schrijf je nu gratis in!

Details woning

foto
foto
Adres
Brunelsingel 58
6841 KB ARNHEM
€ 237.500,- kosten koper
Deze woning is: Verkocht
Kenmerken
Soort woning
Type woning
Bouwjaar
Woonopp.
Perceel opp.
Inhoud
Aantal kamers
Aantal slaapk.
Woonhuis
tussenwoning
2009
117 m2
144 m2
404 m3
7
4
Omschrijving
Perfect afgewerkte tussenwoning met veranda, tuin, berging en pad achterom, gelegen in Arnhems nieuwste wijk! Veilig, centraal gelegen, modern en waar voor uw geld zijn passende steekwoorden voor dit woonhuis met leuke details!
De woning ligt in de wijk 'Plantage' te Arnhem- Zuid en is opgeleverd in 2009. Het bijzondere aan deze woning is dat er aan de voorzijde een blijvend vrij uitzicht is over groen, sportvelden en het Gelredome. Inhoud: ca. 400 m3 Perceel: 144 m2 Bouwjaar: 2009 (!)

Begane grond:
Ruime entree/hal, toilet met fontein, moderne lichte keuken en voorzien van diverse inbouwapparatuur, provisiekast onder de trap en vanuit de uitgebouwde, lichte woonkamer is er een schuifpui naar de aangelegde achtertuin met houten berging en achterom. Vaste trap naar;

Eerste verdieping:
Drie ruime slaapkamers waarvan er 1 met zogenaamd 'Frans balkon' en super moderne badkamer met separaat opgestelde douche, ligbad, 2e toilet en wastafelmeubel. Vaste trap naar;

Tweede verdieping:
Royale bovenverdieping met afgesloten wasmachineruimte met opstelplaats voor de CV, bergruimte en riante vierde slaapkamer met eveneens een Frans balkon en prachtig uitzicht!

Overige informatie:
- GIW garantie;
- Politiekeurmerk Veilig Wonen;
- Gemakkelijke (openbare-) parkeergelegenheid voor de deur;
- Nabij scholen en openbaar vervoervoorzieningen;
- Vrije ligging voor met riant en blijvend uitzicht!!
- Perfect afgewerkt alles meer dan netjes
NVM
funda
NWWI
NRVT
Vastgoed gecertificeerd
Erkend taxateurs