Online matching
schrijf je nu gratis in!

Details woning

foto
foto
Adres
Loplein 19
6834 CS ARNHEM
€ 159.000,- kosten koper
Deze woning is: Verkocht
Kenmerken
Soort woning
Type woning
Bouwjaar
Woonopp.
Perceel opp.
Inhoud
Aantal kamers
Aantal slaapk.
Woonhuis
tussenwoning
1970
112 m2
174 m2
392 m3
5
4
Omschrijving
Loplein 19

Superleuke en ruime tussenwoning in een rustige en groene omgeving nabij uitvalswegen en verschillende winkelcentra. Winkelcentrum Kronenburg ligt vlakbij en de centra van Arnhem en Huissen zijn binnen 10 minuten bereikbaar. Door de rustige ligging en de ruimte in en om de woning is het een perfecte plek om te wonen. De huidige eigenaren hebben er 10 jaar gewoond wat voor veel mensen in de wijk kort is. De woning is groot genoeg voor een gezin, starter(s) of mensen met huisdieren. De ruime opzet van de wijk geeft een gevoel van vrijheid.
De woning is door de huidige eigenaren geheel gemoderniseerd. Er is bijvoorbeeld een nieuwe keuken geplaatst en de tuin is sfeervol aangelegd met vaste beplanting. De woning heeft geheel dubbelglas en in de woonkamer staat een houtkachel.

Woonoppervlakte: 112 m2, 10 m2 berging inhoud: 392 m3, bouwjaar: ca 1970.

Indeling:

Begane grond: entree, hal, toilet met fonteintje, meterkast met glasvezelaansluiting en moderne groepenkast v.v. aardlekschakelaar, doorzon woonkamer, dichte moderne keuken met toegang tot terras, provisiekast.

1e verdieping: overloop met bergkast, 3 ruime slaapkamers, badkamer met douche, toilet, wastafelmeubel, vaste trap naar...

Zolder: zeer ruime tot 4e slaapkamer afgewerkte zolder met aparte c.v.-ruimte.

Tuin: zonnige achtertuin van 8 bij 6 meter, gelegen op het oosten, met stenen berging en achterom. De grote voortuin geeft veel privacy en biedt de mogelijkheid voor tot bijvoorbeeld speelruimte of een terras.

Informatie over de wijk en het groen eromheen.

Aan de zuidkant van de Pleyroute ligt de subwijk Het Duifje. Omdat de wijk na aanleg van de Pleyroute gescheiden werd van Immerloo wordt Het Duifje nu als zelfstandige wijk gezien. De wijk bestaat voornamelijk uit laagbouwwoningen met enkele flats. In het westen grenst Het Duifje aan het Immerloopark en de Immerlooplas.

Het Immerloopark is een park in Arnhem op de zuidelijke oever van de Immerlooplas. Park Immerloo is aangelegd tussen 1969 en 1972 en was daarmee het eerste stadspark in het stadsdeel Arnhem-Zuid. Het heeft naast een natuur, ook een recreatieve functie.
Het park en de plas liggen in de wijk Holthuizen en grenzen verder aan de wijken Immerloo, Kronenburg, Het Duifje en Huissen. De zuidelijke grens wordt gevormd door de Huissensedijk.
NVM
funda
NWWI
NRVT
Vastgoed gecertificeerd
Erkend taxateurs