Online matching
schrijf je nu gratis in!

Details woning

foto
foto
Adres
Rosendaalsestraat 465
6824 CL ARNHEM
€ 189.500,- kosten koper
Deze woning is: Verkocht
Kenmerken
Soort woning
Type woning
Bouwjaar
Woonopp.
Inhoud
Aantal kamers
Aantal slaapk.
Appartement
benedenwoning
1930
78 m2
275 m3
3
2
Omschrijving
JAREN '30 BENEDENWONING MET VEEL ORIGINELE DETAILS!

Gelegen op SUPER locatie op 5 minuten fietsen van centrum Arnhem, 5 minuten autorijden van begin van de Veluwe, ruime gratis parkeermogelijkheden voor de deur, al met al een locatie met een hoop wooncomfort. Daarnaast is de woning afgelopen jaren goed onderhouden en daardoor eenvoudig te betrekken. Veel jaren '30 details zijn nog aanwezig in de woning, bijvoorbeeld de en-suite schuifdeuren met glas in lood en de openslaande deuren naar de achtertuin. De achtertuin, 16 meter diep (veel privacy), is gelegen op het noord/westen en heeft daardoor veel zon in de zomer. Tevens is er een ruime berging aanwezig welke via een achterom bereikbaar is. De diepe voortuin zorgt voor veel privacy in de woonkamer.

De woning valt in een actieve VVE met in totaal 2 appartementsrechten (beneden- en bovenwoning) met een maand bijdrage van € 50,-. Afgelopen jaren is er voldoende onderhoud gepleegd door de VVE, waardoor groot initiale uitgeven niet te verwachten zijn de komende jaren.


Indeling:

Entree, lange gang met daaraan gelegen een toilet en separaat een wasmachine ruimte, aan de einde van de gang is de dichte keuken aanwezig, deze is voorzien van diverse inbouw apparatuur. Tevens is hier een deur naar de achtertuin en toegang tot de kelder (12m² en goed droog). Aansluitend aan de keuken is de badkamer voorzien van bad en wastafel. Daaraan grenzend bevindt zich de kleinste slaapkamer van de 2. Via de keuken is er tevens een trapopgang naar de verdieping waar de grootste slaapkamer ligt. Deze is voorzien van een praktische kastenwand.
De woonkamer is een originele en-suite kamer voorzien eikenhouten planken vloer en dubbele openslaande deuren naar de achtertuin. Aan de voorzijde een erker, waardoor er veel licht inval is in de voorkamer.

Het geheel straalt een gezellige en huiselijke sfeer uit.

Het betreft een jaren '30 huis op een super locatie in de wijk Klarendal. De omgeving is de afgelopen jaren door stadsvernieuwing getransformeerd van oude volkswijk naar een hip en mode-minded creatief woongebied. Eén van de vele redenen waarom de huidige eigenaren hebben besloten niet veel verderop te gaan wonen.
NVM
funda
NWWI
NRVT
Vastgoed gecertificeerd
Erkend taxateurs