Online matching
schrijf je nu gratis in!

Details woning

foto
foto
Adres
Blauwe Reiger 0
6988 LATHUM
€ 299.000,- vrij op naam
Deze woning is: Verkocht
Kenmerken
Soort woning
Type woning
Bouwjaar
Woonopp.
Inhoud
Aantal kamers
Aantal slaapk.
Woonhuis
vrijstaande woning
2016
130 m2
500 m3
4
3
Omschrijving
Heerlijk wonen:
Als u wilt wonen in een rustige en waterrijke omgeving, dan zijn deze prachtige villa’s zeker wat voor u. De villa’s liggen in een ruime bestaande wijk met verschillende waterpartijen.

Het fraaie ‘Riverparc’ is gelegen in een “arm” van de rivier de IJssel op loopafstand van het dorpje Giesbeek. Een ideale omgeving voor de loop-, fiets- en waterfanaten.
De nieuw te bouwen villa’s liggen aan de haven waar u uw boot(je) kunt aanmeren en stallen. U bent dus verzekerd van een blijvend maritiem uitzicht! De omliggende dorpjes en en de steden Arnhem en Doesburg zijn allen goed te bereiken per fiets, bus of auto.


5 Nieuw te bouwen villa’s:
Er worden door aannemersbedrijf H.L. van den Boom te Giesbeek 5 vrijstaande moderne villa’s, van het type Meerzicht-Plus, gebouwd met ieder een eigen oprit, achtertuinen op het zonnige zuidoosten, mogelijkheden voor een 4e slaapkamer, ruime keuken en in dezelfde stijl gebouwd als de andere woningen in de wijk . De percelen variëren van ca. 360 m² tot ca. 570 m².

De villa’s zijn een mix tussen het type Meerzicht en het type Hofstede waarbij de mogelijkheid bestaat om te kiezen tussen een eengezinswoning of een seniorenvariant. Uiteraard zijn er meerwerkopties, zoals het plaatsen van dakkapellen en dakramen, mogelijk. Vandaar dat de naam Meerzicht-Plus is ontstaan. Het is net iets meer. Iets meer comfort, iets meer energiezuinig en iets ruimer.


Keuken en badkamer:
De villa’s worden zonder badkamer en keuken geplaatst. Wel is hiervoor een stelpost opgenomen, zie technische omschrijving (op te vragen bij de makelaar), welke een koper kan aanwenden voor keuken en badkamer. Met de aannemer kan overlegd worden waar alle aansluitingen aangelegd dienen te worden zodat zij dit direct in de bouw mee kunnen nemen.


Duurzaam geld besparen met zonnecollectoren:
Op het dak van de villa worden twee zonnecollectoren geplaatst waarbij door middel van zonlicht thermische energie kan worden omgezet. Het installeren van zonnecollectoren op daken kan tot een besparing op het gasverbruik ten behoeve van tapwater en ruimteverwarming leiden. Tevens wordt er in combinatie met de collectoren een zonneboiler geplaatst welke de afgegeven warmte opslaat en doorvoert.


Indeling Meerzicht-Plus:
Begane grond:
Entree, hal met trapopgang naar eerste verdieping, inpandige berging met aansluitingen voor was-/droogmachine, meterkast, garderobe, toilet met fontein, ruime slaap-werkkamer. Royale woonkamer voorzien van extra hoge ramen, hoog plafond, brede openslaande deuren naar de achtertuin en een vergrote half open keuken.

Verdieping:
Overloop met toegang tot badkamer en de optie voor het creëren van een extra slaapkamer, 2 ruime slaapkamers waarvan 1 voorzien van een ‘Frans’ balkon.


Indeling Senioren variant:
Begane grond:
Entree, hal met trapopgang naar eerste verdieping, inpandige berging met aansluitingen voor was-/droogmachine, meterkast, garderobe onder de trap, separaat toilet met fontein, badkamer, ruimere slaapkamer. Royale woonkamer voorzien van extra hoge ramen, hoog plafond, brede openslaande deuren naar de achtertuin en een half open keuken.

Verdieping:
Overloop met toegang tot inpandige berging en de optie voor het creëren van een extra slaapkamer, 2 ruime slaapkamers waarvan 1 voorzien van een ‘Frans’ balkon.


Woonoppervlakte Meerzicht-Plus: ca. 129 m² (exclusief berging)


Woonoppervlakte Senioren variant: ca. 130 m² (exclusief berging)


Perceeloppervlakten:
De perceeloppervlakten variëren van minimaal 360 m² tot maximaal 570 m².


Koopsommen v.o.n.:
De koopsommen variëren van minimaal € 299.000,- tot maximaal € 324.000,-.
Kiest men voor een senioren variant dan wordt de koopsom met € 3500,- verhoogt.Wilt u meer informatie over dit fraaie project, of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Kijk dan op www.nieuwbouwriverparc.nl of neem gerust contact op met Van Sonsbeeck makelaars!
NVM
funda
NWWI
NRVT
Vastgoed gecertificeerd
Erkend taxateurs