Van Sonsbeeck makelaars
Van Sonsbeeck makelaars
Makelaar Arnhem | Van Sonsbeeck makelaars
Onze Corona maatregelen >
NVM makelaar Arnhem

UW MAKELAAR IN ARNHEM EN OMSTREKEN

Een huis (ver)kopen is geen dagelijkse bezigheid. Het is fijn als dat geregeld wordt door een makelaar in Arnhem die u kent en die weet wat uw wensen zijn. Een makelaar waar u altijd even bij naar binnen kunt lopen en die eerlijk en deskundig is. Met een groot aanbod huizen. Welkom bij Van Sonsbeeck makelaars in Arnhem Noord.

Waar kunnen wij u mee helpen?

!! MAATREGELEN I.V.M. HET CORONA VIRUS!!

Wij houden de RIVM maatregelen aan en houden 1,5 meter afstand.

HEEFT U KLACHTEN OF TWIJFELT U AAN UW GEZONDHEID?
WIJ VERZOEKEN U VRIENDELIJK OM DAN DE AFSPRAAK TE VERZETTEN!

huis verkopen

Wij helpen en ondersteunen graag bij alle stappen om uw woning te verkopen.

Lees meer

huis aankopen

De ideale woning vinden wij voor u door onze kennis en ons brede netwerk.

Lees meer

huis taxeren

Een taxatierapport is o.a. nodig voor het financieren van de aankoop van een woning.

Lees meer

hypotheek/verzekering

Wij werken samen met een erkende hypotheek- en assurantieadviseurs.

Lees meer

IS UW KOPER AL GEBOREN?

Woning kopen of verkopen in Arnhem en omstreken

Zoekt u een woning in Arnhem en omstreken? Schrijf u dan gratis in voor onze online matching, zodat toekomstige verkopers u al kunnen benaderen voordat de woning op Funda komt.

Bij online matching kunt u zich als woningzoekende kosteloos bij ons inschrijven. Uw woonwensen zijn dan, zonder uw persoonsgegevens, zichtbaar op onze website!

recensies

Wij zijn zeer tevreden. Ons huis was super snel verkocht. Mooie funda presentatie, fijne communicatie met mike en zíjn collega's. Kortom echt een aanrader om Van Sonsbeeck makelaars uw huis te laten verkopen. Wij geven een wel verdiende dikke 9.

alle recensies

Van Sonsbeeck makelaars
bij RTL woontips

Neem contact op

Van Sonsbeeck makelaars

Telefoon
+31 (0)26 38 28 853

E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Post/bezoekadres
Sonsbeekweg 28
6814 BC Arnhem

KVK nummer
71775730

Social media
Facebook
Instagram

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 tot 17:30 uur. Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

NIEUW IN VERKOOP EN RECENT VERKOCHT

SITUERING verkochte woningen
NVM makelaar Arnhem
NVM
funda
NWWI
NRVT
Vastgoed gecertificeerd
Erkend taxateurs

Makelaar in Arnhem en omstreken

Als makelaar in Arnhem helpt Van Sonsbeeck makelaars u bij de verkoop of aankoop van uw woning. Ook voor de taxatie van uw huis en hypotheek- of verzekeringsadvies zit u goed bij ons.

Alle diensten die u van een makelaar kunt verwachten hebben wij dus onder één dak. Door middel van persoonlijk contact, korte lijnen en flexibele bereikbaarheid gaan wij tot het uiterste om alles voor u te regelen. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Uw makelaar in Arnhem en omstreken

Met Van Sonsbeeck makelaars kiest u voor een NVM makelaar in Arnhem die altijd voor u klaar staat. Wij zijn ook ’s avonds en in het weekend bereikbaar.

Huis verkopen in Arnhem

U gaat verhuizen en wilt uw woning verkopen. Hoe pakt u dat aan? Als makelaar in Arnhem biedt Van Sonsbeeck makelaars u de ondersteuning die u nodig heeft bij het verkopen. Met onze ervaring en marktkennis zorgen wij voor een soepel verkooptraject.

Daarbij wordt een doordacht en op maat gemaakte verkoopstrategie opgesteld. Vervolgens bieden wij aan de hand van ons brede netwerk uw woning op de markt aan. Bezichtigingen, onderhandelingen en verdere afhandeling worden, in overleg met u, allemaal door ons gecoördineerd en verzorgd. Zo nemen we zoveel mogelijk zorgen uit handen.

Een nieuwe woning kopen in regio Arnhem

Wanneer u toe bent aan een nieuwe woning en een huis in omgeving Arnhem zoekt helpen wij als makelaar uw ideale woning te vinden. Iedereen heeft zijn eigen specifieke wensen en behoeften op het gebied van wonen. Nadat deze in kaart zijn gebracht gaan wij voor u aan de slag om dit huis te vinden.

Zodra we iets gevonden hebben wordt een bezichtiging ingepland. Indien de woning bij uw wensen aansluit en u met de aankoop wilt doorzetten blijven we u bijstaan. Daarbij kunt u denken aan een beoordeling van de vraagprijs, onderzoek naar de bodem en andere bijkomstigheden, het voeren van onderhandelingen en begeleiding bij de notaris en oplevering.

Uw huis laten taxeren

Voor de financiering van een nieuwe woning, verbouwing of voor een hypotheek heeft u een taxatierapport nodig. Daarin staat de waarde van het huis beschreven. Als erkend taxateur werken wij samen met het validatie-instituut NWWI. Het rapport bevat een onafhankelijk en deskundig oordeel van de waarde van een woning, alsmede een onderbouwing daarvan. Daarbij wordt aan alle gestelde eisen voldaan.

Ons makelaarskantoor heeft alle diensten onder één dak.

Advies over een hypotheek of verzekering

Voor de koop van een woning heeft u een hypotheek nodig. Dankzij onze samenwerking met een erkende hypotheek- en assurantieadviseur hoeft u daarvoor niet verder te zoeken naar andere partijen. De adviseur onderzoekt uw bestedingsruimte en kijkt welke hypotheek het beste bij uw situatie past. Ook wordt naar de verschillende verzekeringen gekeken.

Online matching

Woningzoekenden kunnen gebruik maken van onze online matching dienst. Dit biedt u de mogelijkheid om contact op te nemen met verkopers voordat zij hun woning op Funda hebben gezet. Inschrijven is gratis. U voert uw woonwensen in en zodra er een match is gevonden ontvangt u daarvan bericht. Zo weet u zeker dat u er op tijd bij bent!

Huur en verhuur van woningen

Niet iedereen kan of wil een huis kopen. Een huis huren kan in dat geval de oplossing zijn. Wij beschikken over een ruim aanbod aan huurhuizen die we u kunnen aanbieden. Ook bieden we hulp bij het verhuur van woningen. Kijk voor meer informatie over onze huur en verhuur diensten op onze verhuur website: www.vansonsbeeckverhuur.nl.

Makelaar die altijd beschikbaar is

Als makelaar in Arnhem staan we altijd voor onze cliënten klaar. Dat geldt natuurlijk tijdens kantooruren, maar ook daarbuiten. Zelfs in het weekend kunt u ons bereiken. Persoonlijk contact is voor ons erg belangrijk. Daarom zorgen we voor korte lijnen.

De belangen van onze cliënten optimaal behartigen, dat is ons uitgangspunt. Daarom zijn wij ieder moment van de dag goed bereikbaar.

NVM makelaar te Arnhem

De directeur van Van Sonsbeeck makelaars, Mike Kudrya, is een NVM makelaar te Arnhem. De NVM is de grootste Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in Nederland. Aan het lidmaatschap van deze vereniging zijn strenge kwaliteitseisen verbonden. Door ons makelaarskantoor in te schakelen bent je u dus verzekerd van de ondersteuning door een expert.

Makelaar in Arnhem met uitstekende reviews

Van Sonsbeeck makelaars heeft op verschillende platforms uitstekende reviews ontvangen. Bekijkt u onze reviews op Google, Facebook en Funda.

Vraag een vrijblijvende kennismaking aan

Wilt u meer weten over wat wij als makelaar te Arnhem voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op met onze makelaardij voor een vrijblijvende kennismaking of intake. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0)26 38 28 853. Tevens kunt u ons per e-mail bereiken of door middel van het contactformulier op onze website.